Mikäli hyvinvointianalyysistä pitää poistaa mittausjaksoja, joita ei haluta mukaan raportille, voidaan jaksojen poistaminen tehdä hyvinvointianalyysin Mittaukset -näkymäsä.

• Etsi haluamasi hyvinvointianalyysi ja avaa Mittaukset -välilehti
  • Valitse Muokkaa mittauksia -painike

• Tämän jälkeen valitse Valitse mittaukset... -painike

• Avautuvasta ikkunasta valitse vaihtoehto Valitse mittaus

• Kaikki asiakkaan profiiliin ladatut mittaukset näytetään. Ottamalla valinnan pois kohdasta valittu mittausjakso ei tule mukaan hyvinvointianalyysiin. HUOM. Huomioithan, että mikäli valitset näkymän Poista -painikkeen, sillä hetkellä valitut mittausjaksot poistetaan pysyvästi asiakkaan mittausprofiilista, eikä mittauksia pysty enää palauttamaan takaisin asiakkaan hyvinvointianalyysiin.
  • Kun olet valinnut halutut mittausjaksot hyvinvointianalyysiin, valitse Analysoi -painike.

Valitut mittausjaksot analysoidaan ja näytetään asiakkaan hyvinvointianalyysissa.

Jos hyvinvointianalyysin mittausjaksojen valinta ei onnistu, voit olla yhteydessä Firstbeat Tuotetukeen.