Jos asiakkaasi pyytää poistamaan profiilinsa Hyvinvointianalyysistä, voit tehdä sen seuraamalla näitä ohjeita.

1. Kirjaudu sisään Hyvinvointianalyysiin tunnuksillasi osoitteessa www.hyvinvointianalyysi.fi

2. Valitse Yksilöt-välilehti, ja klikkaa sieltä Luo -> Uusi hyvinvointianalyysi olemassa olevalle asiakkaalle.

3. Ohjelma avaa listan olemassa olevista asiakkaiden profiileista. Voit käyttää Etsi-kenttää rajaamaan hakua.

4. Klikkaa sitä profiilia listasta, jonka haluat poistaa. Valittu profiili korostetaan tumman harmaalla värillä ja Poista-painike aktivoituu.

5. Klikkaa Poista-painiketta. Ohjelma varmistaa vielä profiilin poistamisen. Jos olet tarkoituksella poistamassa profiilia ja kaikkia sen tietoja, klikkaa Kyllä. Jos taas klikkasit Poista-painiketta vahingossa, klikkaa Ei, niin palaat takaisin profiililistaan.

Kun profiili on poistettu, palaat takaisin profiililistalle.

Jos haluat poistaa toisenkin profiilin, toista vaiheet 4 ja 5. Profiileja ei pysty poistamaan monta kerrallaan, vaan ne on poistettava yksitellen.

Huomaa, että tämä toiminto poistaa profiilin ja kaikki sen mittaukset Hyvinvointianalyysistä pysyvästi. Profiilia eikä sen mittauksia pysty enää palauttamaan.