Tunnukset urheilijalle voidaan lähettää Sports Cloudista. Tunnuksilla urheilija voi kirjautua Firstbeat Sports -mobiilisovellukseen sekä Sports Cloudiin tarkastelemaan henkilökohtaisia tuloksiaan ja muokkaamaan henkilötietojaan. Näin lähetät tunnukset urheilijalle:

1. Kirjaudu Sports Cloudiin osoitteessa www.firstbeatsports.com

2.  Vasemmasta yläkulmasta valitse 'VALIKKO' ja pudotusvalikosta 'JOUKKUEIDEN HALLINTA'

3. Tunnukset voidaan lähettää urheilijalle klikkaamalla 'LÄHETÄ'-painiketta, joka sijaitsee 'LÄHETÄ TUNNUKSET' -otsikon alla. Jos sinulla on useampi joukkue, voit vaihtaa sitä Joukkue-pudotusvalikosta.

4. Lähettämisen jälkeen pitäisi ilmestyä ilmoitus, että tunnukset ovat onnistuneesti lähetetty. Tämän jälkeen klikkaa 'OK'. Mikäli ilmoitusta ei tule tai se ilmoittaa, että lähettäminen on epäonnistunut, tarkista, että urheilijan sähköposti on oikein kirjoitettu.

Urheilijalle pitäisi nyt saapua tunnukset sähköpostiin, joilla hän voi kirjautua Firstbeat Sports -mobiilisovellukseen sekä Sports Cloudiin. Mikäli urheilija unohtaa kirjautumistietonsa, ne voidaan aina uudelleenlähettää tämän saman prosessin mukaisesti.