Joissakin tapauksissa Sports Monitorin automaattinen päivitys epäonnistuu. Ohjelma ilmoittaa siitä virheilmoituksella. Useimmiten tämä johtuu asennetusta virustorjuntaohjelmistosta tai palomuurista. Nämä voivat estää Sports Monitorin pääsyn verkkoon ja täten estävät sitä muodostamasta yhteyttä päivityspalvelimelle. Tarkista ensimmäiseksi näiden asetukset ja salli Sports Monitorin muodostaa yhteys Internetiin. Asetusmuutosten jälkeen voit kokeilla automaattista päivitystä uudelleen käynnistämällä Sports Monitorin uudelleen.

Jos asetusten muuttaminen ei auta, nopein tapa päivittää ohjelma uuteen versioon, on ladata se Sports Cloudista. Sports Monitorin vanhempaa versiota ei tarvitse poistaa tietokoneelta ennen uuden version asentamista. Uusi versio asennetaan automaattisesti vanhan päälle ja se korvaa vanhan version.

Löydät tarkemmat lisäohjeet, mistä Sports Monitorin saa ladattua, täältä: Mistä Sports Monitor -ohjelma ladataan

Jos tietokonettasi hallinnoi jokin muu taho, esimerkiksi IT-tuki tai -osasto, etkä pysty itse asentamaan tai päivittämään ohjelmistoja, ole yhteydessä omaan IT-tukeen ohjelmiston päivittämiseksi. He pystyvät sitten hyväksymään päivityksen.

Jos Sports Monitor -ohjelmiston asennuksessa on jotain ongelmaa, voit olla yhteydessä Firstbeat Tuotetukeen.