Urheiljoiden profiileja pystyy poistamaan Sports Cloud -tililtä Joukkueen hallinnasta. Kirjaudu sisään Sports Cloudiin osoitteessa www.firstbeatsports.com ja klikkaa Cloud-valikosta vasemmasta ylänurkasta Joukkueen hallinta.

Seuraavaksi klikkaa aivan ikkunan alalaidasta Lisää urheiljoita. Sinulla ei tarvitse olla valittuna se joukkue, johon urheilija, jota olet poistamassa, kuuluu.

Avautunut sivu listaa kaikki Sports Cloud -tililläsi olevat urheilijat. Voit käyttää Etsi-toimintoa haluamasi urheiljaprofiilin löytämiseksi. Kun olet löytänyt oikean urheilijaprofiilin, klikkaa profiilin rivillä olevaan punaista poista-ikonia poistaaksesi profiilin ja sen mittaukset pysyvästi.

Järjestelmä vielä varmistaa, että haluatko varmasti poistaa profiilin ja kaikki sen tiedot pysyvästi. Klikkaa OK, jos haluat poistaa, ja Peruuta, jos et haluakaan poistaa profiilia.

Poistamisen jälkeen siirryt automaattisesti takaisin profiililistalle. Jos olet valmis, klikkaa Edellinen-painiketta siirtyäksesi takaisin Joukkueen hallintaan.

Huomaa, että profiilin poistaminen joukkueesta ei poista profiilia tililtä pysyvästi. Profiili ei silloin vain ole enää sen joukkueen mukana, mutta löytyy kyllä edelleen tililtä.