Harjoitusraportit yksilölle ja ryhmälle pystyy nyt lähettämään manuaalisesti Sports Cloudista. Ne voidaan lähettää urheilijalle, valmentajalle tai johonkin muuhun sähköpostiosoitteeseen milloin vain. Tässä apua kuinka lähettää raportit.

Ensiksi, kirjaudu Sports Cloudiin osoitteessa www.firstbeatsports.com ja avaa Dashboard. Valitse sieltä joukkue tai pelaaja, jonka raportit haluat lähettää. Valitse oikea päivämäärä.

Seuraavaksi klikkaa raporttikuvaketta avataksesi pikkuvalikon.

Valitse Lähetä sähköpostilla. Jos olit valinnut ryhmäraportin, saat seuraavan näkymän:

Lähettääksesi raportit omaan osoitteeseen, valitse ensimmäinen valinta. Sähköpostiosoitteeksi valitaan se osoite, joka on määritetty profiiliisi. Lähettääksesi raportin johonkin muuhun osoitteeseen, kuin siihen, joka on määritetty profiiliisi, valitse toinen valinta (Muu sähköpostiosoite) ja kirjoita haluamasi sähköpostiosoite. Voit lisätä tähän vain yhden sähköpostiosoitteen kerrallaan. Jos haluat liittää ryhmäraportin mukaan myös urheilijoiden harjoitusraportit, valitse päälle myös kolmas valinta. Jos haluat lähettää raportit myös muille tililläsi oleville valmentajille, valitse haluamasi valmentajat Valitse vastaanottajat -pudotusvalikosta. Voit valita vaikka kaikki, tai vain yhden tai kaksi muuta valmentajaa.

Jos oli valinnut lähettää urheilijan harjoitusraportin, saat seuraavan näkymän:

Lähettääksesi urheilijan raportin itsellesi, valitse ensimmäinen valinta. Sähköpostiosoitteeksi valitaan automaattisesti se osoite, joka on määritetty profiiliisi. Lähettääksi raportin urheilijalle, valitse toinen valinta. Urheilijan sähköpostiosoitteksi valitaan se osoite, joka on määritetty urheilijan profiiliin. Jos haluat lähettää raportin johonkin muuhun osoitteeseen, valitse kolmas valinta ja anna sähköpostiosoite sille varattuun kenttään. Voit lisätä tähän vain yhden sähköpostiosoitteen kerrallaan. Jos haluat lähettää raportin muille tililläsi oleville valmentajille, valitse haluamasi valmentajat Valitse vsataanottajat -pudotusvalikosta. Voit valita kaikki, tai vaikka vain yhden tai kaksi.

Kun olet valinnut haluamasi asetukset, klikkaa Lähetä -painiketta. Saat vielä varmistuksen, että raportit on lähetetty onnistuneesti.