Data export on Sports Cloud Premium -pakettiin kuuluva lisäominaisuus. Tämä artikkeli neuvoo kuinka data export luodaan. Lisätietoja ominaisuudesta ja muuttujista löydät täältä.

Luodaksesi data export -tiedoston kirjaudu ensin Sports Cloudiin osoitteessa www.firstbeatsports.com. Avaa Data export Cloudin valikosta vasemmasta ylänurkasta.

Valitse se joukkue tai pelaaja listasta, jonka tiedot haluat exportata tiedostoon. Voit rajata hakua data exportin hakutoiminnoilla.

Valitse listasta ne mittaukset, jotka haluat lisätä exportiin. Voit lisätä jopa 1000 mittausta yhteen exportiin. Kun haluamasi mittaukset on valittuna, paina

Avautuvasta näkymästä näet montako mittausta on valittuna exportiin.

Jos haluat luoda exportin heti muuttamatta asetuksia, klikkaa OK -painiketta. Jos asetuksia tarvitsee muuttaa, klikkaa Lisäasetukset -painiketta. Avautuvasta listasta näet kaikki saatavilla olevat muuttujat. Valitse ne, jotka haluat exportiin, ja kun kaikki haluamasi asetukset on tehty klikkaa Tallenna -painiketta palataksesi takaisin Export .xlsx -näkymään. Data export muistaa tekemäsi asetukset, joten sinun ei seuraavalla kerralla tarvitse muuttaa niitä, jos käytät joka kerta samoja muuttujia. Lopuksi klikkaa OK -painiketta luodaksesi export-tiedoston.

Huomaa, että tiedoston luominen voi kestää pitkäänkin, jos valittuna on monta pelaajaa ja mittausta. Mitä enemmän exportiin on valittuna mittauksia ja pelaajia, sitä pidempään export-tiedoston luominen kestää.

Export-tiedosto ladataan automaattisesti. Avaa tiedosto klikkaamalla sitä latauksen jälkeen. Export-tiedostossa jokainen mittaus on omalla rivillään. Esimerkiksi, jos ole valinnut exportiin viisi pelaajaa ja yhden mittauksen jokaiselta pelaajalta, export-tiedostossa on viisi riviä. Muuttujat on esitetty jokainen omassa sarakkeessaan. Jos olet valinnut export-tiedostoon kierroksia tai aikavälejä, niille on taulukossa omat välilehtensä.