Jos Hyvinvointianalyysi ei automaattisesti ohjaa Oppimisympäristöön tai raportit eivät aukea 'Avaa' -painikkeesta, voi syynä olla estetyt ponnahdusikkunat. Sama ongelma voi aiheuttaa myös sen, ettei ohjelma avaa Kursseja. Jos ponnahdusikkunat on estetty Internet-selain ilmoittaa siitä joko kuvakkeella tai erillisellä ilmoituksella, eikä Hyvinvointianalyysi siirry Oppimisympäristöön. Tänä päivänä Internet-turvallisuuden lisääntyessä moni Internet-selain ei automaattisesti salli ponnahdusikkunoiden avaamista vaan ne pitää erikseen sallia nettisivuille. Jokaisella nettiselaimella on oma tapansa sallia ponnahdusikkunat. Alta löydät kolme yleisimmin käytetyn nettiselaimen pikaohjeet ponnahdusikkunoiden sallimiseen. Tarkemmat ohjeet löydät aina nettiselaimen omista ohjeista.

Mozilla Firefox

Firefox-selain ilmoittaa estetyistä ponnahdusikkunoista keltaisella ilmoituspalkilla selainikkunan yläreunassa osoiterivin alapuolella.

Klikkaa Asetukset -painiketta valitaksesi mitä tehdä ponnahdusikkunoille:

• Valitse Salli ponnahdusikkunat osoitteesta https://lifestyle-global.firstbeat.com salliaksesi ponnahdusikkunat ja avataksesi Oppimisympäristön tai Kurssit-sivun.
  • Jos haluat vain avata sivun, klikkaa annettua osoitetta siirtyäksesi sivulle.

Ponnahdusikkunat on nyt sallittuna, joten ensi kerralla kun olet siirtymässä Oppimisympäristöön, se tapahtuu automaattisesti.

Google Chrome

Chrome ilmoittaa estyistä ponnahdusikkunoista lyhyellä "Ponnahdusikkunat estetty" -lmoituksella ja pienellä ikonille selaimen osoiterivin oikeassa laidassa. Näetkö sen pienen ruutu-ikonin siellä oikealla tähden ja avaimen vieressä? Sen jonka päällä on se punainen "x" -kuvake.

Klikkaa ruutukuvaketta, jonka päällä on punainen "x" avatakseni valikon ja päättääksesi mitä tehdä ponnahdusikkunoille. Salliakseni ponnahdusikkunat tee näin:

1. Valitse Näytä aina ponnahdusikkunat sivustosta https://lifestyle-global.firstbeat.com ja klikkaa Valmis
  2. Klikkaa ponnahdusikkuna-ikonia osoiteriviltä uudelleen.
  3. Avataksesi Oppimisympäristön, Kurssit tai raportit, klikkaa annettua linkkiä siirtyäksesi sinne.

Internet Explorer

IE-selain ilmoittaa ponnahdusikkunoista selainikkunan alalaidassa olevalla ilmoituksella.

Klikkaa Tämän sivuston asetukset -painiketta ja valitse Salli aina. Tämä lataa sivun uudelleen, ja kirjautuu automaattisesti ulos Hyvinvointianalyysistä. Kirjaudu takaisin sisään ohjelmaan ja valitse Oppimisympäristö uudelleen siirtyäksesi sinne.

Jos ponnahdusikkunoiden salliminen ei auta, etkä silti pääse siirtymään Oppimisympäristöön, Kursseihin tai saa raportteja auki, ole yhteydessä Firstbeat Tuotetukeen.