Jos Firstbeat Centeristä tilattu mittaus jostain syystä epäonnistuu tai mittalaite rikkoutuu tai katoaa, voi olla tarve tehdä asiakkaalle uusintatilaus.

Uusintatilauksen voi tehdä, jos:

• laite menee epäkuntoon mittauksen aikana, tai
  • laite katoaa postissa ja se ei palaudu Firstbeat Centeriin, tai
  • mittaus epäonnistuu, koska mittauksessa oli paljon puuttuvaa dataa

Uusintatilaus tehdään Hyvinvointianalyysissä aina asiakkaan analyysistä, joka luotiin ensimmäisen tilauksen yhteydessä. Uusintatilauksen pystyy tekemään, jos ensimmäisestä tilauksesta on alle 40 päivää aikaa, tai raportti ensimmäisestä mittauksesta on luotu alle 30 päivää sitten. Uusintatilauksen voi tehdä yhdelle asiakkaalle vain kerran.

Näin teet uusintatilauksen Hyvinvointianalyysissä:

1. Kirjaudu Hyvinvointianalyysiin ja etsi asiakkaasi analyysi Viime aikaisen toimintojen tai Etsi-kentän avulla.

2. Avaa asiakkaan analyysi kohdasta "Laitteen tilaus". Täältä löydät tiedot ensimmäisen laitteen tilauksesta, sekä pystyt tekemään uusintatilauksen.

3. Klikkaa "Uusintatilaus..." painiketta ja valitse syy uusintatilaukselle.

4. Valitse seuraavaksi kuinka haluat uusintatilauksen tehtävän: Voit pyytää sen samaan osoitteeseen kuin ensimmäisen laitteen, tai lähettää asiakkaalle tilauslinkin, tai tehdä tilauksen asiakkaan puolesta.

5. Klikkaa viimeiseksi "Lähetä tilaus" -painiketta. Saat vielä vahvistuksen, että uusintatilaus on lähetetty onnistuneesti.

Sitten voit odotella, että mittalaite palautuu ajallaan takaisin Firstbeat Centeriin ja pääset tekemään raportteja mittauksista. Jos uusintatilauksen luominen epäonnistuu, tai siitä on kysyttävää, ota yhteys Firstbeat Tuotetukeen.