Firstbeat Center -jakelukeskuksessa jokainen Bodyguard 2 -laite osoitetaan henkilölle laitteen sarjanumeron ja yksilöllisen tilausnumeron perusteella. Jokaisella laitteella on yksilöllinen sarjanumero, joka on merkitty laitteen taakse tarraan sekä koodattu laitteeseen. Jokaisella Firstbeat Centeriin tehdyllä tilauksella on myös yksilöllinen tilauskoodi. Laitteet valmistellaan mittauksia varten Centerin laitetyökalulla, jolloin sarjanumero linkitetään tilausnumeroon.

Kun laite sitten palautuu Firstbeat Centeriin, laitetyökalu tunnistaa sarjanumeron ja lähettää mittausdatan oikealle henkilölle tilauskoodin perusteella.

Huomio! Centerin laitetyökalu ei pysty näyttämään mitään mittausdataa eikä henkilön tausta- tai päiväkirjatietoja. Se näyttää ainoastaan tunnistetun laitteen sarjanumeron ja tilauskoodin, se ei näytä edes henkilön sähköpostiosoitetta. Joten Centerissä työskentelevät henkilöt eivät näe dataa eikä mitään tietoja siitä. Voit siis olla huoletta ja varma siitä, että ainoastaan mittauksen järjestävä Hyvinvointianalyysin asiantuntija näkee mittausdatan.