Sports mobiili-app on iOS-järjestelmälle oleva applikaatio urheilijalle Pikapalautumistestien ja harjoitusten itsenäiseen tallentamiseen. Urheilijat pystyvät katsomaan VO2max-tuloksensa, sekä muita harjoitustietoja. Lue lisää applikaation uusista ominaisuuksista täältä (englanniksi).

Urheilijat, joiden joukkueissa on käytössä Sports Cloud basic tai premium -tilaus, voivat käyttää applikaatiota. Jokainen joukkueen urheilija saa omat tunnuksensa (käyttäjätunnuksen ja salasanan) applikaatioon. Urheilijat voivat pyytää valmentajaansa lähettämään tunnukset sähköpostilla.

Huomaathan, että Sports mobiili-applikaatio ei kuulu Sports team tai Sports Individual -tilauksiin. Applikaatio kuuluu vain Sports Cloud basic ja premium -tilauksiin. Applikaatio on vain iOS-järjestelmille ja sen voi ladata AppStoresta. Löydät lisätietoja applikaatiosta iTunes-sivuilta täältä.