Jokaisella valmentajalla olisi hyvä olla omat tunnukset Sports Cloud -tiliin. Saman käyttäjätunnuksen käyttäminen ei ole tietoturvallista (salasanoja ei saa koskaan jakaa muille) eikä Sports Monitorin raportteja lähetetä oikealle valmentajalle harjoitussession jälkeen. Tässä ohjeistamme kuinka lisätä uusi valmentajia ja poistaa valmentajia, jotka eivät enää käytä Sports Cloud -tiliä.

Valmentajan lisääminen

Lisätäksesi uuden valmentajan kirjaudu Sports Cloudiin osoitteessa www.firstbeatsports.com. Avaa valmentajien hallintatyökalu profiili-valikosta ikkunan oikeasta ylänurkasta.

Klikkaa seuraavaksi ikkunan alalaidasta Lisää uusi valmentaja -painiketta ikkunan alalaidasta aloittaaksesi uuden valmentajan lisäämisen.

Täytä kaikki tiedot lomakkeessa. Voit määrittää käyttäjätunnuksesi esimerkiksi uuden valmentajan sähköpostiosoitteen, tai keksiä kokonaan uuden käyttäjätunnuksen. Kunhan käyttäjätunnus on uniikki, se hyväksytään.

Kun kaikki tiedot on täytetty, klikkaa Tallenna -painiketta ikkunan alalaidasta.

Uusi valmentaja on nyt lisätty ja näet tiedot Valmentajat-listalla. Valmentajalle on automaattisesti lähetetty tunnukset, kun tiedot on tallennettu.

Valmista! Uusi valmentaja pääsee nyt kirjautumaan Sports Cloudiin ladatakseen Sports Monitorin sekä määrittääkseen joukkueen ja pelaajat. Ohjeet Sports Monitorin lataamiseen löytyvät täältä.

Valmentajan poistaminen

Valmentajan poistaminen Sports Cloud -tililtä tehdään myös valmentajien hallinnasta. Kirjaudu siis Sports Cloudiin osoitteesta www.firstbeatsports.com ja avaa valmentajien hallintatyökalu profiili-valikosta ikkunan oikeasta ylänurkasta.

Poistaakseni valmentajan klikkaa Poista -painiketta.

Ohjelma vielä varmistaa haluatko varmasti poistaa valmentajan.

Varmista j poista valmentaja klikkaamalla OK -painiketta.

Huomio! Valmentajan poistaminen tililtä ei poista urheilijoita, joukkueita eikä niiden aliryhmiä. Vain valmentajan tunnukset ja sen asetukset poistetaan.

Kun valmentaja on poistettu, sen tietoja ei enää näytetä Sports Cloudissa, eikä valmentaja pääse enää kirjautumaan tilille Sports Cloudin eikä Sports Monitorin kautta.