Sports Monitor -ohjelman asennuspaketin saa ladattua Sports Cloudista.

Kirjaudu sisään Sports Cloudiin osoitteesta www.firstbeatsports.com. Samat käyttäjätunnukset ja salasanat käyvät Sports Cloudiin kuin Sports Monitoriin. Ohjelman asennuspaketin löytää profiilivalikon alta löytyvältä Lataukset-kohdasta.

Lataukset-sivu tunnistaa automaattisesti tietokoneesi käyttöjärjestelmän (Windows tai Mac).

Klikkaa "Lataa ja asenna ..." -painiketta käynnistääksesi ohjelman asennuspaketin latauksen. Ohjelman asennus aloitetaan, kun klikkaat lataamaasi tiedostoa tietokoneeltasi.

Jos et ole vielä hankkinut Sports Cloud -tiliä ladataksesi Sports Monitorin, voit olla yhteydessä Sports-myyntiin. He antavat mielellään tarjouksen ja lisätietoja tuotteesta. Täytä yhteydenottolomake täällä.