Olemme huomanneet, että joissain tapauksissa Harjoitusalueet eivät tulosta Harjoitusraportille tai Ryhmäraportille. Emme vielä ole täysin varmoja, mistä tämä ongelma johtuu, mutta vaikuttaisi siltä, että raportti ei saa tietoa harjoitusalueista, kun Sports Monitor on luomassa raportti. Pahoittelemme ongelmaa, mutta huoli pois, meidän parhaat ohjelmistokehittäjät ovat jo ongelman kimpussa!

Kunnes olemme löytäneet vian ja saaneet korjauksen valmiiksi, pystymme tarjoamaan ongelman kiertävän ratkaisun: Tallenna pelaajien profiilin taustatiedot uudelleen. Alta löydät ohjeet vaihe vaiheelta, kuinka tämän voi tehdä.

1. Kirjaudu Sports Cloudiin osoitteesta www.firstbeatsports.com
  2. Avaa Joukkueiden hallinta Cloud-valikosta (Valikko ikkunan vasemmassa ylänurkassa)
  3. Valitse joukkue listasta.
  4. Klikkaa pelaajan rivillä olevaan Muokkaa-sarakkeessa olevaa painiketta avataksesi profiilin taustatiedot.
  5. Siirry sivun alalaitaan kohtaan Harjoitusalueet.
  6. Klikkaa niiden alla olevaa muokkaus-painiketta.
  7. Tarkista, että alueet ovat oikein, muokkaa yhtä rajaa tai klikkaa "Palauta oletukset" -painiketta, ja klikkaa sitten ikkunan ulkopuolelle sulkeaksesi sen.
  8. Tallenna muutokset klikkaamalla Tallenna-painiketta.

Jos raportilla on ollut useita pelaajia, joilta puuttuu harjoitusalueet, toista yllä olevista stepit 4-8 jokaiselle. Kun pelaajien taustatiedot on tallennettu uudelleen, pitäisi harjoitusaluiden tulla seuraavalle raportille normaalisti.