Jos et jostain syystä enää halua, että Garmin-laitteesi tallentaa R-R-intervallitietoa, voit asettaa sen pois päältä samalla tavalla kuin se asetettiin päälle. Tämän artikkelin liitteestä löydät asetustiedoston toiminnon pois päältä ottamiseksi.

Seuraa näitä ohjeita R-R -tallennuksen ottamiseksi pois päältä

1. Kytke Garmin-laitteesi tietokoneeseen USB-kaapelilla
  2. Lataa ja tallenna liitteenä oleva ZIP-tiedosto, ja pura kansio tietokoneellesi.
  3. Kopio R-R asetustiedosto Garmin-laitteesi NEWFILES-kansioon.
  4. Irroita laite USB-kaapelista.

Gamin-laitteesi ei enää tallenna R-R -intervallitietoa, eikä mittauksia pysty enää lataamaan Firstbeatin ohjelmiin. Jos haluat asettaa kellosi taas tallentamaan R-R -intervalleja, löydät ohjeet siihen täältä.

Uusimmissa Garmin-laitteissa, kuten Fenix5/5s, Forerunner 645 tai Edge 1030, saat kellon lopettamaan sykevälien tallentamisen yksinkertaisesti laittamalla "Kirjaa SV" -asetuksen pois päältä.