Kun harjoitussessio Sports Monitorssa loppuu ohjelma lataa ja tallentaa mittaukset. Sports Monitor näyttää jokaisen profiilin ja heidän sykepantojensa ID-numerot näkymän vasemmalla puolella. Jokaiselle sykepannalle on merkittynä missä vaiheessa muistista lataaminen on. Olemme tähän listanneet kaikki erilaiset vaiheet, jotka Sports Monitor saattaa näyttää harjoitussession jälkeen. Osa eri vaiheista vilahtaa vain nopeasti ohi, eikä niitä välttämättä ehdi edes nähdä, mutta halusimme kuitenkin listata kaikki mahdolliset eri vaiheet.

Muistivaiheen nimi
Muistivaiheen selitys
Tallentaa
Muistiintallentaminen on alkanut normaalisti ja laite tallentaa dataa.
Lataaminen epäonnistui
Muistidatan lataaminen sykepannasta epäonnistui, koska Sports Monitor ei pystynyt lukea sykepannan muistia, koska
  1. tallennettu data oli korruptoitunut, tai
  2. Yhteys vastaanottimeen menetettiin kesken muistista lataamisen (yhteys vastaanottimeen katkaistiin)
Ei muistia
Tunnistettussa laitteessa ei ole muistiominaisuutta (Firstbeat muovipannat)
Tallennuksen aloittaminen epäonnistui
Sykepanta ei pystynyt aloittamaan tallennusta, koska
  1. Radioyhteys vastaanottimeen on heikko tai huono, tai
  2. Muut ympäristössä olevat radiolaitteet aiheuttavat huomattavaa häiriötä ja estävän yhteyden,
ja sykepanta ei saa käskyä vastaanottimelta tallennuksen aloittamiseksi.
Pysäytetään tallennusta Sykepanta tallentaa vielä, mutta sessio on jo loppunut ja tallennus on loppumassa pian.
Tallennus pysäytetty Sykepanta ei enää tallenna sykedataa.
Valmistellaan latausta Sykepanta valmistelee tallennettua mittausta latausta varten.
Ladataan Tallennettua dataa ladataan sykepannan muistista.
Ei tallennettua dataa Sykepannan muistin alustaminen session alkaessa on epäonnistunut, eikä sykepanta ole tallentanut dataa. Täten laitteen muistissa ei ole dataa.
Data ladattu Tallennettu data on ladattu onnistuneesti sykepannan muistista.

Suurin osa näistä muistivaiheista liittyy Firstbeat tekstiilipantaan, jossa on Bluetooth-ominaisuus. Jos käytössä on vain Firstbeat Muovipanta, ainoa muistitila, joka session jälkeen näkyy, on "Ei muistia".