Athlete-ohjelmassa on koodattuna vanha ominaisuus, jonka on tarkoitus ladata uudet mittaukset Garmin-laitteista. Tämä ominaisuus avaa ohjelman käynnistymisen yhteydessä pienen pop-up ikkunan, jonka nimi on "Loading Garmin measurement". Tämä pop-up saattaa myös jäädä auki, eikä sulkeudukaan automaattisesti, joten voi kyllä olla hieman ärsyttävää klikata pikkuikkunan Sulje-painiketta joka kerta. Tämä pop-up ilmestyy erityisesti silloin, jos käytössä on joku Garmin-laite ja Garmin Express -sovellus.

Garmin-mittausten automaattinen lataaminen toimi aikaisemmin vanhan Garmin ANT Agentin kanssa Forerunner 610 ja Forerunner 910xt -laitteista. Tätä ohjelmaa ei valitettavasti ole enää saatavilla. Koska Athlete-ohjelmisto on lopetettu, emme tee enää muutoksia ohjelmaa, joten myöskään tätä automaattista lataamista ei palauteta ohjelmaan. Eräs valveutunut käyttäjämme kuitenkin löysi keinon, jolla Garmin-latauksen pop-up ikkunan saa pois häiritsemästä!

Tämä automaattinen lataus yrittää hakea mittauksia tietokoneelta olevasta Garmin-kansiosta. Tässä kansiossa on Devices-niminen kansio, joka aiheuttaa pop-up ikkunan avautumisen. Kun Devices-kansion poistaa, pop-up ikkuna ei enää avaudu näkyville, vaan ohjelma aukeaa suoraan. Seuraa näitä ohjeita tilanteen korjaamiseksi:

1. Etsi tietokoneeltasi Garmin-kansio. Se sijaitsee kansiossa, joka on oletuksena piilotettu näkyvistä, joten saatat joutua asettamaan Resurssienhallinnan näyttämään piilokansioita ja -tiedostoja. Tässä on ohjetta, kuinka piilokansiot saadaan näkyviin Windowsissa. Garmin-kansion paikka on oletuksena tämä: C:\Käyttäjät\[Tietokoneesi käyttäjänimi]\AppData\Roaming\Garmin.
  2. Tarkista, että Devices-kansio on tyhjä.
  3. Poista Devices-kansio.

Ja valmista tuli! Latauspop-up ikkunan pitäisi nyt siirtyä sivuun, eikä se avaudu enää Athleten käynnistymisen yhteydessä. Pääset takaisin ohjelman pariin ilman ylimääräisiä klikkailuja.