Uploaderin työpöytäsovellusta voi käyttää offline-tilassa Bodyguard 2 -laitteen mittauksien raakadatan lataamiseen ja tallentamiseen tietokoneen muistiin. Sovelluksella pystyy lataamaan RR-intervalli- sekä kiihtyvyysdataa.

Jos sinulla ei ole Uploader-työpöytäsovellusta vielä asennettuna, voit ladata asennuspaketin täältä. Muista asentaa kaikki suositellut Bodyguard 2 -laitteen ajurit myös. Uploader-työpöytäsovelluksen lisätiedot ja järjestelmävaatimukset löydät täältä.

Käynnistä Uploader-sovellus työpöydän kuvakkeesta.

Peruuta sisäänkirjautuminen ja siirry offline-tilaan klikkaamalla Peruuta painiketta.

Yhdistä Bodyguard 2 -laite tietokoneen USB-porttiin ja klikkaa Valitse laite.

Uploader-ohjelma löytää kytketyn laitteen automaattisesti ja näyttää laitteen sarjanumeron.

Lataa mittaukset laitteesta klikkaamalla Lataa laitteesta.

Valitse mitkä mittaukset ladataan laitteesta.

Lopuksi nimeä mittaustiedostot ja valitse kansio tietokoneeltasi, johon tiedostot tallennetaan. RR intervalli -data tallennetaan SDF-muodossa ja kiihtyvyysdata tallennetaan CSV-muodossa.