Mittauksia pystyy poistamaan Sports Monitorista ja Sports Cloudista Dashboardin kautta. Voit poistaa yhden mittauksen yhdeltä pelaajalta kerrallaan. Useita mittauksia ei pysty poistamaan yhtä aikaa. Seuraa näitä ohjeita mittauksen poistamiseksi.

Mittauksen poistaminen Sports Cloudista

1. Kirjaudu Sports Cloudiin osoitteessa www.firstbeatsports.com. Dashboard avautuu automaattisesti.

2. Valitse haluamasi pelaaja Joukkue-pudotusvalikosta. Voit käyttää Etsi-kenttää rajaamaan listaa ja nopeuttamaan hakuasi.

3. Klikkaa seuraavaksi haluamaasi päivää, josta haluat poistaa pelaajan mittauksen. Voit käyttää Harjoituskuvaajan nuolipainikkeita tai kalenteria oikean päivän löytämiseksi.

4. Klikkaa harjoituksen painiketta avataksesi harjoituksen tiedot ja aktivoidaksesi Asetukset-painikkeen.

5. Avataksesi harjoituksen asetukset, klikkaa Asetukset-painiketta (ratas).

6. Voit poistaa mittauksen klikkaamalla roskis-kuvaketta Asetukset-näkymästä.

7. Viimeiseksi varmista mittauksen poistaminen klikkaamalla varmistusdialogista Kyllä -painiketta. Jos tarkoituksesi ei ollut poistaa mittausta, klikkaa Ei -painiketta peruuttaaksesi toiminnon.

Kun olet klikannut Kyllä -painiketta, mittaus poistetaan pysyvästi valitsemaltasi pelaajalta, eikä mittaus ole enää Sports Cloudissa. Kun Sports Monitor avataan seuraavan kerran, muutokset synkronoidaan ja mittaus poistetaan myös Sports Monitorista.

Mittauksen poistaminen Sports Monitorissa:

1. Klikkaa Monitorissa Dashboardia ja valitse se joukkue, jossa on se pelaaja, jonka mittauksen haluat poistaa.

2. Klikkaa sitä pelaajaa vasemmalta pelaajalistalta, kenen mittauksen haluat poistaa.

3. Kun pelaaja on valittuna, klikkaa sitä päivää, jolloin se mittaus, jonka haluat poistaa, on tallennettu. Nyt Yhteenvedossa pitäisi näkyä kaikki valitun päivän mittaukset.

4. Klikkaa sen mittauksen välilehteä, jonka haluat poistaa. Ohjelman pitäisi nyt näyttää valitun mittauksen sykekaavio ja muut harjoitustiedot Yhteenvedossa.

5. Poistaaksesi mittauksen kokonaan, klikkaa Yhteenvedon oikeassa yläkulmassa olevaa punaista miinus-kuvaketta.

Sports Monitor vahvistaa vielä, että haluatko varmasti poistaa mittauksen. Jos se on tarkoituksesi, klikkaa Kyllä. Jos klikkasit miinus-kuvaketta vahingossa, klikkaa Ei.

Lopuksi, klikkaa Synkronoi -painiketta viimeistelläksesi mittauksen poistamisen. Tämän jälkeen mittausta ei näy enää myöskään Sports Cloudissa.

Huomaa: Poistettuja mittauksia ei pystytä palauttamaan Sports Monitoriin eikä Sports Cloudiin, sillä mittaukset poistetaan pysyvästi myös palvelimelta. Varmistathan siis, että poistat vain ne mittaukset, jotka oikeasti haluat poistaa.