Mittauksia pystyy poistamaan Sports Cloudista Dashboardin kautta. Voit poistaa yhden mittauksen yhdeltä pelaajalta kerrallaan. Useita mittauksia ei pysty poistamaan yhtä aikaa. Seuraa näitä ohjeita mittauksen poistamiseksi.

Mittauksen poistaminen Sports Cloudista

1. Kirjaudu Sports Cloudiin osoitteessa www.firstbeatsports.com. Dashboard avautuu automaattisesti.

2. Valitse haluamasi pelaaja Joukkue-pudotusvalikosta. Voit käyttää Etsi-kenttää rajaamaan listaa ja nopeuttamaan hakuasi.

3. Klikkaa seuraavaksi haluamaasi päivää, josta haluat poistaa pelaajan mittauksen. Voit käyttää Harjoituskuvaajan nuolipainikkeita tai kalenteria oikean päivän löytämiseksi.

4. Klikkaa harjoituksen painiketta avataksesi harjoituksen tiedot ja aktivoidaksesi Asetukset-painikkeen.

5. Avataksesi harjoituksen asetukset, klikkaa Asetukset-painiketta (ratas).

6. Voit poistaa mittauksen klikkaamalla roskis-kuvaketta Asetukset-näkymästä.

7. Viimeiseksi varmista mittauksen poistaminen klikkaamalla varmistusdialogista Kyllä -painiketta. Jos tarkoituksesi ei ollut poistaa mittausta, klikkaa Ei -painiketta peruuttaaksesi toiminnon.

Kun olet klikannut Kyllä -painiketta, mittaus poistetaan pysyvästi valitsemaltasi pelaajalta, eikä mittaus ole enää Sports Cloudissa.

Huomaa: Poistettuja mittauksia ei pystytä palauttamaan Sports Cloudiin, sillä mittaukset poistetaan pysyvästi myös palvelimelta. Varmistathan siis, että poistat vain ne mittaukset, jotka oikeasti haluat poistaa.