Varmuuskopion luominen

Ennen ohjelman poistamista ja uudelleen asentamista, olisi hyvä tehdä ohjelman mittaustietokannasta varmuuskopio. Se saa helpoiten tehtyä 'Järjestelmän varmuuskopiointi' -toiminnon avulla.

Valitse 'Varmuuskopioiden luonti' luodaksesi varmuuskopion.

Tallenna varmuuskopio -tiedosto haluamaasi kansioon tietokoneellasi. Jos olet vaihtamassa ohjelmaa toiselle koneelle, voi olla hyvä tallentaa varmuuskopio siirrettävälle muistille, esim. muistitikulle tai ulkoiselle kovalevylle.

Kun varmuuskopio on luotu, voit poistaa ohjelman tietokoneeltasi. Jos haluat talteen luomasi raportit sekä mahdolliset sykemittareista ladatut tiedostot, ota talteen myös tietokoneesi C-asemalta Firstbeat Files -niminen kansio.

Saat ladattua Sports-ohjelman Firstbeatin Tuki-sivuilta. Huomaathan, että uudelleen aktivoidessasi ohjelmaa tarvitset myös uuden aktivointiavaimen. Jos lisenssisi on vielä voimassa, lähetä viestiä ja alkuperäinen aktivointiavaimesi Firstbeat Tuotetukeen.

Varmuuskopion siirtäminen uudelle tietokoneelle

Kun ohjelma on asennettu ja aktivoitu uudelle tietokoneelle, voit siirtää varmuuskopion sinne.

Valitse tällä kertaa 'Järjestelmän varmuuskopiointi' > 'Varmuuskopiosta palauttaminen'.

Valitse kansio tietokoneeltasi, jossa varmuuskopiotiedosto sijaitsee. Varmuuskopion siirtäminen voi kestää usean minuutin riippuen siitä kuinka monta mittausta tiedostossa on.

Kun varmuuskopio on kokonaan siirretty, sinun tarvitsee vain analysoida mittaukset.