Athlete-ohjelman kanssa yhteensopivat laitteet on lueteltu tässä. Yhteensopivuus tarkoittaa, että sykemittarin tallentama syketieto voidaan ladata ja analysoida Athlete-ohjelmassa.

Firstbeat-laitteet

• Firstbeat Bodyguard 1

Garmin

• Forerunner 620, 630
  • Forerunner 920xt
  • Forerunner 235 (vain sykepannan kanssa mitatut mittaukset)
  • Forerunner 735xt
  • Forerunner 935
  • fenix 3 (kaikki versiot)
  • fenix 5 (kaikki versiot)
  • epix
  • Edge 520*
  • Edge 820**
  • Edge 1000
  • Edge 1030

Ennen kuin Garmin-laitteista voidaan ladata sykedataa Athlete-ohjelmaa, ne pitää asettaa tallentamaan sykevälivaihtelutietoa (R-R tietoa). Voit katsoa ohjeet siihen täältä. Huomaa, että Fenix 5, Forerunner 935 ja Edge 1030 -laitteissa on valmiina "Log HRV" -asetus. Sykevälivaihtelun tallentamiseen ei siis tarvitse mitään erillistä asetustiedostoa, vaan kyseinen asetus löytyy valmiiksi laitteesta.

* Garmin Edge 520 laiteohjelmiston versiolla 12.10 tai uudempi ei salli enää mittausten lataamista Firstbeatin ohjelmistoihin.

** Garmin Edge 820 laiteohjelmiston versiolla 8 tai uudempi ei salli enää mittausten lataamista Firstbeatin ohjelmistoihin.

Suunto

• Spartan
  • Ambit 1, 2 ja 3 (kaikki versiot)
  • T6-sarja
  • Memorybelt
  • PC POD

Suunto Ambit- ja Spartan -laitteista mittaukset ladataan Movescount-palvelun kautta. Voit katsoa ohjeet, kuinka se onnistuu, täältä. Huomaa, että laitteiden kanssa täytyy käyttää sykepantaa, jotta sykevälivaihtelun tallennus toimii.

Polar

• RS800
  • RS800CX
  • CS600
  • S810