Tämä ongelma esiintyy siten, että Sports-ohjelma näyttäisi käynnistyvän normaalisti avaten normaalit käynnistysikkunat sekä tarkastaen uudet päivitykset. Ohjelma kuitenkin sen jälkeen jää taustalle, eikä avaudu. Sports-tehtäväpalkki ikoni näkyy normaalisti, mutta ohjelma ei avaudu sitä klikkaamalla, tai klikkaaminen aiheuttaa virheilmoituksen, että ohjelma olisi jo auki. Myös Windowsin Tehtävienhallinta näyttää Firstbeat Sports prosessin olevan käynnissä.

Tämä ongelma johtuu todennäköisesti siitä, että Sports-ohjelma on hukannut ruudun mitat ja ei osaa käynnistyä oikean kokoisena.

Voit kokeilla korjata ongelmaa näiden kahden askeleen avulla:

1. Lopeta Sports-prosessi Tehtävienhallinnasta

• Käynnistä Tehtävienhallinta Windowsin tehtävä palkista klikkaamalla hiiren kakkospainikkeella, ja valitsemalla Tehtävienhallinta
  • Valitse avautuvasta ikkunasta Prosessit välilehti
  • Etsi listasta Firstbeat Sports ohjelman prosessi, klikkaa sitä listasta ja klikkaa sitten Lopeta prosessi painiketta.

Jos prosessin lopettaminen ei heti auta, kokeile käynnistää tietokone uudelleen. Jos ensimmäinen vaihtoehto ei korjaa tilannetta, jatka eteenpäin seuraavaan korjausvaihtoehtoon.

2. Nollaa Sports ohjelman käynnistymisen asetukset

• Sulje Sports ohjelma Tehtävienhallinnasta.
  • Etsi ohjelman työpöytäkuvake
  • Klikkaa kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet
  • Avaa Pikakuvake välilehti
  • Kohdasta Suorita valitse pudotusvalikosta valinta Pienennetty
  • Klikkaa lopuksi Käytä ja vielä OK.

Viimeiseksi käynnistä Sports ohjelma normaalisti.

Jos ongelma ei korjaudu ylläneuvotuilla, olethan yhteydessä Firstbeat Tuotetukeen.