Tässä on pikastepit Sports Monitorin käyttöönottoon ja käyttöön.

1. Kirjaudu Sports Cloudiin määrittääksesi tilisi asetukset, ladatakseni Sports Monitorin sekä kutsuaksesi muut valmentajat

2. Lisää joukkueesa ja pelaajat

3. Kirjaudu Sports Monitoriin ja synkronoi tiedot Sports Cloudista

4. Monitoroi pelaajia reaaliajassa

5. Tee pikapalautumistestejä Sports Monitorilla

6. Pelaajat pystyvät tekemään pikapalautumistestejä omatoimisesti Sports iOS-applikaatiolla

7. Saat harjoitusraportit automaattisesti sähköpostiisi

8. Lähetä harjoitusraportteja myös manuaalisesti pelaajille ja muille valmentajille

9. Selaile ja tutki mittausdataa Sports Cloudin Dashboardissa

10. Tee Data export*-tiedostoja data yksityiskohtaiseen tutkimiseen.

Liitteenä olevasta Sports Monitor Quick Start Guidesta (englanniksi ja saksaksi) -oppaasta löydät tarkemmin selitetyt stepit Sports Monitorin käyttöönottoon. Voi myös ladata oppaan tietokoneesi muistiin, jotta saat sen nopeasti käyttöösi.

* Data export on Premium-pakettiin kuuluva lisäominaisuus. Kysy lisää ominaisuudesta Firstbeat Sports myynnistä, sports@firstbeat.com