Sports Monitor -ohjelman minimivaatimukset järjestelmälle ovat seuraavat:

• Windows käyttöjärjestelmä: Windows 7, 8 ja 10
  • Mac OS X Yosemite (10.10) tai uudempi
  • RAM-muistia vähintään: 4 Gt
  • Vapaata levytilaa vähintään: 1 Gt
  • Näytön minimiresoluutio: 1024 x 760
  • Näytön väriasetus: 16-bit värit
  • Tavallinen USB-portti (USB 2.0 tai USB 3.0)
  • Abode Acrobat tai vastaava PDF-tiedostojen lukuohjelma raporttien avaamista varten

Erityisvaatimukset Mac OSX -järjestelmille

• Open GL versio 2.1 tai uudempi

Erityisvaatimukset Windows-käyttöjärjestelmille

• Visual C ++ Redistributable Package for Visual Studio 2013, 32-bittinen versio

Sports Monitor -ohjelmiston pystyy asentamaan myös Microsoft Surface Pro 4 -tabletille, jossa on normaali Windows-käyttäjärjestelmä. Windows RT-järjestelmä ei ole tuettu. Huomaathan, että myös USB-portti vaaditaan.

Huomaathan, että Sports Monitor -ohjelmistoa ei ole saatavilla mobiililaitteille, kuten iPad ja älypuhelimet. iOS-käyttöjärjestelmälle iPhone-laitteita varten Firstbeat on kehittänyt Firstbeat Sports mobiiliapplikaation, joka on käytettävissä ainoastaan Sports Monitor-käyttäjille. Applikaation saa haettua Applen AppStoresta. Lue lisää applikaatiosta täältä.

Sports Monitor -ohjelman voi ladata Sports Cloudista. Kirjaudu sisään Sports käyttäjänimellä ja salasanalla osoitteesta www.firstbeatsports.com.

Julkaisutiedote (englanniksi)

Sports Monitor End-user License Agreement EULA (englanniksi)