Firstbeat Uploader-ohjelmisto mahdollistaa syketiedon lataamisen Firstbeat-mittalaitteelta Hyvinvointianalyysiin. Työkalua voi myös käyttää offline-tilassa mittaustiedostojen lataamista tietokoneen kovalevylle varten. Uploader ei ole työkalu mittaustietojen tarkastelua varten, sillä pystyy ainoastaan lataamaan mittaukset Hyvinvointianalyysin-palvelimelle (ostettava erikseen) tai tietokoneen muistiin (offline-tilassa). Jos etsit työkalua mittaustietojen tarkasteluun, tutustu Hyvinvointianalyysiin tai Sports-ohjelmaan.

Uploader-ohjelmiston ohjelmistovaatimukset:

• Windows 7, 8 tai 10 -käyttöjärjestelmä
  • RAM-muistia vähintään: 512MB
  • Prosessorin teho: 1 GHz
  • Vapaata levytilaa vähintään: 50 MB
  • Näytön resoluutio ja väri: 1024 x 768, 16-bittinen väri
  • USB-portti
  • Internet-yhteys

Huomio! Tämä työkalu ei ole yhteensopiva Mac-käyttöjärjestelmän kanssa.

Uploader-ohjelmisto on yhteensopiva Firstbeat Bodyguard 2:n (mikäli käytät Uploader plugin –lisäosaa, et tarvitset Uploader -ohjelmaa) sekä Firstbeat Bodyguard 1:n kanssa. Kun ladataan mittauksia offline-tilassa, mittauksen raakadata tallennetaan tietokoneen muistiin käyttäjän valitsemaan paikkaan. Sykevälivaihtelun raakadata tallennetaan SDF-tiedostona (sisältäen jokaisen R-piikin välin millisekunteina) ja kiihtyvyysanturin data tallennetaan CSV-tiedostona (sisältäen jokaisen akselin datan, lisätietoja tästä katso Bodyguard 2 tekniset tiedot).

Lataa Uploader- ohjelmisto