Laiteohjelmistopäivitykseen tarvittava ohjelma toimii ainoastaan Windows-käyttöjärjestelmällä! Jos sinulla on vain Mac OS X käytössäsi, voit olla yhteydessä Firstbeat Tuotetukeen.

Käy alla olevan ohjeet läpi vaihe kerrallaan. Siirry seuraavaan vaiheeseen, kun edellinen on suoritettu loppuun.

1. Lataa Bodyguard 2- laiteohjelmistopäivitys klikkaamalla tästä.

2. Riippuen käyttämästäsi Internet-selaimesta, käynnistä päivityksen lataaminen näin:

a. Mozilla Firefox: Valitse ‘Tallenna tiedosto’  ja valitse 'OK'.

Avaa ‘Lataukset’ -valikko klikkaamalla nuoli-ikonia selainikkunan oikeasta yläreunasta.

Klikkaa kansiota ‘1.52’ valikossa jatkaaksesi kohtaan 3.

b. Google Chrome: Klikkaa tiedostoa ‘1.52’ –palkista selainikkunan alalaidasta jatkaaksesi kohtaan 3.

c. Internet Explorer: Klikkaa ‘Tallenna’ (‘Save’) ja tietokoneen pitäisi tallentaa tiedosto tietokoneesi 'Lataukset' -kansioon ('Downloads').

Valitse 'Avaa' ('Open') sivun alalaitaan avautuvasta ponnahdusikkunasta.

Valitse 'Salli' ('Allow') ja jatka kohtaan 3.

3. Yhdistä yksi Bodyguard 2 –laite tietokoneen USB-porttiin. Odota kunnes tietokoneesi on löytänyt laitteen ja laitteeseen syttyy vihreä LED valo.

connect-bodyguard

connect-bodyguardv2

4. Avaa kansio '1.52'.

5. Tupla-klikkaa ‘BG2-FWUpdate-152’ –tiedostoa purkaaksesi päivitysohjelma.

6. Valitse avautuvasta ponnahdusikkunasta 'Pura kaikki' ('Extract all').

7. Valitse tallennuspaikaksi 'Työpöytä' ('Desktop') ja klikkaa 'Pura' -painiketta ('Extract').

8. Tupla-klikkaa ‘BG2-FWUpdate-152’ –tiedostoa avataksesi päivitysohjelman.

Mikäli seuraava ikkuna avautuu, valitse 'Lisätietoja' ('More info').

Ja valitse 'Suorita' ('Run anyway').

9. Varmista, että tietokoneeseen on kytkettynä vain yksi Bodyguard 2 –laite. Klikkaa ’Start update’ –painiketta.

make-sure-that-you-have-only-one-device

Älä irrota laitetta USB-portista ennen kuin päivitys on suoritettu loppuun. Huom: Laitteen LED-valot vilkkuvat epätavallisesti päivityksen aikana.

do-not-remove

10. Kun ohjelma ilmoittaa, että päivitys on suoritettu loppuun, klikkaa ‘OK’. Palaat takaisin päivitysohjelman alkuun.

when-the-software-notifies-that

11. Irroita Bodyguard 2 -laite USB-portista.

Jatka kohdasta 8 päivittääksesi lisää laitteita.

Jos päivityksen aikana esiintyy ongelma, olethan yhteydessä Firstbeat Tuotetukeen.