Asennuspaketti

Tämä asennuspaketti lataa ja asentaa Firstbeat Sports Individual version 4.7. Alla olevaa linkkiä klikkaamalla käynnistät ohjelmiston latauksen.

Asennuspaketti - Firstbeat Sports Individual versio 4.7

Päivityspaketti

Tällä päivityspaketilla päivität Firstbeat Sports Individual -ohjelmiston versioon 4.7. Käytä tätä linkkiä, jos Sports Individual ei ehdota päivitystä automaattisesti. Alla olevaa linkkiä klikkaamalla käynnistät päivityspaketin latauksen.

Päivityspaketti - Firstbeat Sports Individual versio 4.7

Huomaa, että Sports Individual -ohjelmisto ei ole yhteensopiva Mac OS X -järjestelmien kanssa. Vain Windows-käyttöjärjestelmät ovat tuettuja. Voit tarkistaa ohjelmiston järjestelmävaatimukset tarkemmin täältä.

Julkaisutiedote

Firstbeat Sports End Uset License Agreement (EULA) (englanniksi)