Asennuspaketti

Tämä asennuspaketti lataa ja asentaa Firstbeat Sports Team -ohjelmiston version 4.7. Alla olevaa linkkiä klikkaamalla käynnistät ohjelman asennuspaketin latauksen.

Asennuspaketti - Firstbeat Sports team versio 4.7

Päivityspaketti

Tällä päivityspaketilla saat päivitettyä Firstbeat Sports Team versioon 4.7. Käytä tätä linkkiä, jos Sports-ohjelmisto ei ole automaattisesti ehdottanut sinulle ohjelmistopäivitystä. Alla olevaa linkkiä klikkaamalla käynnistät päivityspaketin latauksen.

Päivityspaketti - Firstbeat Sports team versio 4.7

Huomaathan, että nämä ohjelmistot eivät ole Mac OS X -yhteensopivia. Vain Windows-käyttöjärjestelmä on tuettu. Lue lisää järjestelmän vaatimuksista täältä.

Firstbeat Sports End User License Agreement (EULA) (englanniksi)