Mittausten lataaminen Movescountista Athleteen voi epäonnistua viidestä eri syystä:

1. Athleteen ei ole tallennettu Movescount-asetuksia
  2. Movescountissa on mittaus, joka ei ole yhteensopiva Athleten kanssa
  3. Athlete ei löydä uusia mittauksia
  4. Internet-yhteys on heikko ja yhteys katkeaa
  5. Mittaukset on aiemmin ladattu, mutta sen jälkeen poistettu Athletesta

1. Athleteen ei ole tallennettu Movescount-asetuksia

Tarkista täältä, kuinka Movescount-asetukset tallennetaan Athleteen.

2. Movescountissa on mittaus, joka ei ole yhteensopiva Athleten kanssa

Tähän pätevät samat syyt kuin Sports-ohjelmaan. Ks. siis yläpuolelta, mitkä aiheuttavat sen, ettei mittaus ole yhteensopiva ohjelman kanssa.

3. Athlete ei löydä uusia mittauksia

Athlete on saavuttanut 200 mittauksen rajan, eikä löydä siitä syystä uusia mittauksia. Tarkista Athleten Movescount-asetuksista, mikä päivämäärä sinne on asetettu. Jos päivämäärä on kaukana meinneisyydessä, korjaa päivämäärä siten, että se on lähempänä viimeisimmäksi latautunutta mittausta.

4. Internet-yhteys on heikko ja yhteys katkeaa

Athlete hakee ensin kaikki mittaukset, jotka pystyy, ennen kuin aloittaa niiden lataamisen Movescountista. Heikoilla ja hitailla verkkoyhteyksillä, jos ladattavaa on paljon tai tiedostot ovat isoja, Athlete voi aikakatkaista yhteyden Movescountiin. Varmista siis, että käytössäsi on hyvä verkkoyhteys, tai yritä ladata kerrallaan vähemmän mittauksia. Voit säätää ladattavien mittausten määrää asetuksissa olevaa päivämäärää vaihtamalla.

5. Mittaukset on aiemmin ladattu, mutta sen jälkeen poistettu Athletesta

Jos mittaukset on aiemmin ladattu Sportsiin, mutta poistettu ohjelmasta tämän jälkeen, voit ladata ne uudelleen poistamalla merkinnät näistä mittauksista Athleten Movescount -lokitiedostosta. Lokitiedosto löytyy tietokoneeltasi Firstbeat Files -kansiosta kyseisen profiilin nimellä nimetyn kansion alta. Lokitiedoston nimi on 'ATHLETE_MOVES.txt'. Avaa tiedosto ja poista niitä mittauksia vastaavat rivit, jotka haluat uudelleen ladata. Tämän jälkeen tallenna lokitiedosto. Seuraavaksi avaa Athlete ja lataa mittaukset. Jos sinulla on valittuna mittausten automaattinen lataus, mittaukset latautuvat ohjelmaan automaattisesti. Muussa tapauksessa voit ladata mittaukset valitsemalla 'Lataa R-R -tiedosto' > 'Movescount.com'.