Firstbeat Uploader Plugin -lisäosan avulla voit valmistella Bodyguard 2 -mittalaitteen analyysiin, ladata mittaukset Bodyguard 2 -mittalaitteesta sekä muuttaa Bodyguard 2 -mittalaitteen asetuksia (Hyvinvointianalyysin vanhan versio). Uploader plugin toimii sekä Windows- (7, 8 ja 10), että Mac- (OS X versio 10.11 (El Capitan) tai uudempi) käyttöjärjestelmillä.

Bodyguard 2 -mittalaitteen kanssa suosittelemme käytettävän Uploader Pluginia.

Valitse alta käyttöliittymääsi ja selaintasi vastaavat asennusohjeet:

Windows & Internet Explorer
Windows & Mozilla Firefox

Windows & Google Chrome

Mac OS X & Safari
Mac OS X& Mozilla Firefox

Mac OS X & Google Chrome

Huom! Uploader Plugin ei toimi itsenäisenä lataustyökaluna. Lisäosa vaatii toimiakseen Firstbeat Hyvinvointianalyysi -ohjelman.

Uploader Pluginin kanssa yhteensopivat Internet-selaimet uuden ja vanhan Hyvinvointianalyysin käyttämiseen:

Uusi Hyvinvointianalyysi:

• Internet Explorer 10 ja uudemmat
  • Mozilla Firefox 30 ja uudemmat
  • Google Chrome
  • Mac OS X Safari

Vanha Hyvinvointianalyysi

• Internet Explorer 10 tai uudemmat
  • Mac OS X Safari

Mozilla Firefoxin versiosta 52 lähtien Uploader Plugin -lisäosa toimi enää vanhassa Hyvinvointianalyysissä.

Jos Bodyguard 2 -laitteesi tarvitsee laiteohjelmiston päivitystä, löydät päivitysohjeet täältä.