Sports-raportteja ei ole suunniteltu kovin suurelle resoluutiolle, joten raportin kuvaajien skaalaus ei välttämättä toimi oikein. Näytöillä, joiden resoluutio on hyvin korkea, voivatkin Sports-raporttien kuvaajat näkyä normaalia pienempinä. Tässä tapauksessa kannattaa muuttaa näytön resoluutio pienemmäksi, enimmillään kokoon 1920x1080.

Tämä muutos skaalaa raportin kuvaajat oikein ja raportit näyttävät taas normaaleilta.

Jos näytön resoluution vaihtaminen ei auta, kokeile muokata tietokoneesi näytön asetuksia. Vaihda tekstin, sovellusten ja muiden kohteiden koko 100%:in. Muista tallentaa muutokset. Katso esimerkki alla olevasta kuvasta: