Firstbeat Sports -ohjelmistosta voidaan lähettää raportteja sähköpostitse Gmail -tilin avulla.

Saadaksesi sähköpostin lähetyksen toimimaan, varmista aluksi, että sinulla on toimiva Gmail -tili. Aseta sitten sähköpostiasetukset Sportsiin:

1. Avaa Työkalut > Asetukset > Muut asetukset > Sähköpostiasetukset
  2. Anna Gmailin SMTP -osoite: smtp.gmail.com
  3. Klikkaa Lisäasetukset -painiketta

4. Kirjoita sähköpostiosoitteesi Sähköpostiosoite ja Käyttäjätunnus -kenttiin
  5. Anna sähköpostisi salasana
  6. Käytä TSL yhteydensalausta ja porttia 465

Tarkemmin sähköpostien lähettämisestä voit lukea Sportsin käyttöoppaasta.

Kun ylläolevat asetukset on tallennettu, voit joutua myöntämään Gmail -tilisi käyttöoikeudet vähemmän turvallisille sovelluksille. Katso tästä Googlen ohjeesta, kuinka asetus tehdään.