Hyvinvointianalyysissä voi normaalien analyysiraporttien lisäksi luoda kolmenlaisia lisäraportteja: Asiantuntijan-, Harjoitusvaikutus- sekä Työn fyysisen kuormituksen -raportteja.

Asiantuntijan raportti ja Harjoitusvaikutuksen raportti ovat yksisivuisia ja Työn fyysisen kuormituksen raportti on kaksivuinen. Harjoitusvaikutuksen raportti tulostuu erillisenä kustakin analyysiin sisällytetystä harjoituksesta.

Lisäraportit voidaan luoda tavallisten raporttien luonnin yhteydessä.

Ennen kuin luot raportit, valitse Raporttiasetukset

Klikkaa avautuvassa ikkunassa Raportit -painiketta avataksesi raporttien valintaikkunan

Valitse listalta mitkä raportit haluat luoda. Voit valita kaikki tai vain yhden tai kaksi raporttia.

Valittuasi raportit, paina OK ja luo raportit. Harjoitusvaikutuksen ja Työnfyysisen kuormituksen raportit tulostuvat Hyvinvointianalyysi -raportin yhteyteen, mutta Asiantuntijan raportti tulostuu erillisenä raporttina. Voit myös luoda raportit erikseen Hyvinvointianalyysi-raporteista.

Huomio! Muistathan, että Asiantuntijan raportti on tarkoitettu vain tulosten tulkinnan tueksi, eikä sitä tule antaa asiakkaille.

Fyysisen kuormittumisen -raportti voidaan luoda joko vain työjaksoilta, tai koko mittauspäivältä. Asetuksen voit vaihtaa valitsemalla Käyttäjätili -> Omat asetukset ja sieltä Asetukset -välilehden. Aseta Luo Fyysisen kuormittumisen raportti vain työajalta -valinta päälle tai pois. Jos valinta on päällä, raportti luodaan vain päiväkirjaan merkityiltä työjaksoilta, ja jos se on pois päältä, raportti luodaan kaikista mittauspäivistä kokonaisuudessaan unijaksot mukaan lukien.