Uudessa Hyvinvointianalyysissa mittauksille ei aseteta alku- ja loppupäivämääriä. Sen sijaan hyvinvointianalyysiä luotaessa määritetään päivä, jolloin päiväkirjalinkki lähetetään ja päivä, jolloin linkki umpeutuu.

Jos asiakkaasi mittauspäivämäärät muuttuvat siten, että linkki umpeutuu liian aikaisin tai on jo umpeutunut, voit lisätä linkin voimassaoloaikaa muokkaamalla sen viimeistä voimassaolopäivää. Avaa asiakkaasi hyvinvointianalyysi ja valitse kohta Aloita hyvinvointianalyysi. Klikkaa sitten Muokkaa -painiketta, aseta linkille uusi viimeinen voimassaolopäivä ja tallenna muutokset. Tallennuksen jälkeen asiakkaan linkki jatkaa toimintaansa normaalisti.

Vanha Hyvinvointianalyysi

Jos asiakkaasi mittausaikataulu on muuttunut siten, että linkki umpeutuu liian aikaisin tai on jo umpeutunut, voit muokata hyvinvointianalyysin loppupäivämäärää. Loppupäivämäärän siirtäminen jatkaa linkin voimassaoloaikaa.

Avaa kartoitus ja valitse Muokkaa näkymässä vasemmalta. Aseta sitten uusi loppupäivämäärä ja tallenna muutokset. Tallennuksen jälkeen asiakkaan linkki jatkaa toimintaansa normaalisti.