Avaa ensin henkilön hyvinvointianalyysi. Voit käyttää etusivun Etsi-toimintoa tai Viimeaikaista toimintaa löytääksesi oikean analyysin. Valitse sitten Asiakkaan tiedot -askel. Asiakkaan tietojen alla näet milloin linkki on lähetetty. Linkin voi lähettää klikkaamalla Lähetä uudelleen. Ohjelma kysyy vielä varmistuksen linkin lähettämiseksi, joten tarkista, että asiakkaan sähköpostiosoite on oikein ja klikkaa Kyllä lähettääksesi linkin.

Jos asiakkaasi ei ole täyttänyt kaikkia päiväkirjamerkintöjä, voi myös lähettää hänelle muistutuksen merkintöjen täyttämisestä. Klikkaa siinä tapauksessa Lähetä muistutus -linkkiä. Linkin voimassaoloajan voi tarkistaa Aloita hyvinvointianalyysi -askeleelta, joka on ensimmäisen vasemmalta alaosan navigointipalkissa.

Vanha Hyvinvointianalyysi

Etsi henkilön kartoitus käyttämällä joko Viimeaikaista toimintaa tai Pikahakua. Kun kartoitus on avattu, näet linkin lähetyksen lisätiedot Ennen mittausta -kohdasta. Jos linkki on jo lähetetty, näet siellä Lähetä linkki uudelleen -painikkeen, ja sen alapuolelta löydät tiedon milloin linkki lähetettiin ja milloin se umpeutuu. Voit lähettää linkin uudelleen klikkaamalla Lähetä linkki uudelleen -painiketta. Tämän jälkeen näet uuden umpeutumispäivä.