Sports-ohjelma ei tarvitse käynnistyäkseen käyttäjätunnusta ja salasanaa. Tämän virheen aiheuttaa ohjelman tietokantatiedosto. Tiedosto on voitu kopioida sen alkuperäisestä paikasta tai se on korruptoitunut.

Korjataksesi tilanteen ohjelma tarvitsee uudelleen asentamisen. Jotta et menettäisi profiileja ja mittausdatoja Sportsista, seuraa näitä ohjeita tarkasti askel kerrallaan:

1. Avaa Sportsin asennuskansio täältä:C:\Program Files (x86)\Firstbeat\Firstbeat SPORTS\Data ja tarkista sieltä tietokantatiedosto firstbeat.ib.
  2. Kopio tämä tiedosto uuteen paikkaan, esimerkiksi työpöydälle.
  3. Sitten kopioi tiedosto uudelleen samaan paikkaan. Nimeä toinen kopio uudelleen siten, että korvaat loppussa olevan .ib osion .fbu osiolla. Tiedoston nimen pitäisi nyt olla firstbeat.fbu. Tämä muuntaa tietokanta tiedoston varmuuskopioksi.
  4. Nyt sinulla pitäisi olla kaksi tiedostoa paikassa, jonka valitsit kohdassa 2: firstbeat.ib ja firstbeat.fbu

Nyt voit poistaa Sports-ohjelman tietokoneeltasi. Jos Sports-aktivointiavaimesi ei ole enää voimassa, voit ottaa yhteyttä Firstbeat Tuotetukeen uuden avaimen saamiseksi. Uudelleenasennuksen ja aktivoinnin jälkeen seuraa näitä ohjeita tietokannan palauttamiseksi:

1. Valitse Sportsissa Tiedosto -> Järjestelmän varmuuskopionti -> Varmuuskopiosta palauttaminen ja valitse aikaisemmin luomasi firstbeat.fbu tiedosto.
  2. Kun palauttaminen on valmis, käy läpi profiilit ja mittaukset varmistaaksesi, että kaikki palautuivat normaalisti
  3. Tarvittaessa voit analysoida kaikki mittaukset Usean mittauksen analysointi -työkalulla.

Huomaa, että suorittamalla tämän korjauksen, on olemassa pieni mahdollisuus, että profiili- ja mittausdata menetetään. Jos olet epävarma, kuinka tämä korjaus tehdään, ota yhteys Firstbeat Tuotetukeen.