Käyttäjätunnus ja salasana voidaan vaihtaa omissa asetuksissa.

Uusi Hyvinvointianalyysi

Kirjaudu Hyvinvointianalyysiin ja klikkaa Käyttäjätili ikkunan oikeasta yläreunasta.

Klikkaa sen jälkeen Omat asetukset.

Valitse Henkilötiedot -välilehti ja klikkaa Vaihda käyttäjätunnus/salasana -painiketta.

Anna uusi käyttäjätunnus ja/tai salasana ja tallenna muutokset.

Vanha Hyvinvointianalyysi

Vaihtaaksesi kirjautumistunnuksesi kirjaudu sisään Hyvinvointianalyysiin ja valitse 'Omat asetukset' etusivun oikeasta ylänurkasta.

Valitse sitten 'Kirjautumistiedot' -välilehti, aseta uusi käyttäjätunnus ja/tai salasana ja tallenna muutokset.