Jos olet tehnyt asiakkaidesi hyvinvointianalyysit yksilömittauksina, ja haluat luoda niistä jälkikäteen ryhmäraportin, voit tehdä sen Ryhmäraportointi -työkalun avulla.

Yksilömittauksista ei voi jälkikäteen luoda varsinaista ryhmää, koska tällöin kullekin henkilölle luodaan täysin uusi, tähän ryhmään liittyvä hyvinvointianalyysi.

Ryhmäraportin luominen tapahtuu seuraavasti:

Uusi Hyvinvointianalyysi:

1. Avaa Ryhmäraportointityökalu Hyvinvointianalyysin etusivulta.

2. Valitse Uusi ryhmäraportti näkymän oikeasta alakulmasta.

3. Valitse ryhmäraportilla haluamasi yksilöt tai ryhmät (Lisää henkilöitä/ Lisää ryhmiä).

4.  Kun olet valinnut kaikki haluamasi hyvinvointianalyysit, valitse Luo raportit.

5. Aseta seuraavaksi raporttiasetukset ja valitse sitten Luo raportit.

6. Luodut raportit löytyvät nyt listasta. Halutessasi avata tai muokata raportteja, valitse Avaa tai Muokkaa kyseisen raportin kohdalta.

Lisää ohjeita Ryhmäraportointi -työkalun käyttöön löydät Käyttäjänoppaasta.

Vanha Hyvinvointianalyysi:

1. Avaa Ryhmäraportointi Hyvinvointianalyysin etusivulta

2. Valitse sivun alalaidasta Luo uusi ryhmäraportti. Voit halutessasi luoda myös Firstbeat -tulosten yhteenvetoraportin.

3. Aseta raportin asetukset ja valitse haluamasi kartoitukset tai ryhmät (Lisää ryhmiä/ Lisää kartoituksia).

4. Kun olet valmis, paina Luo raportit.

5. Luodut raportit löydät listalta. Halutessasi avata raportin tai lähettää sen sähköpostitse. Valitse tällöin raportti klikkaamalla kyseistä saraketta ja paina haluamaasi toimintoa sivun alalaidasta.

Lisää ohjeita Ryhmäraportointi -työkalun käyttöön löydät Käyttäjänoppaasta.