Athleten aktivointiprosessissa on kolme vaihetta, joissa on kolme erilaista avainta. Seuraa vaiheita tarkasti järjestyksessä, niin varmistat sujuvan aktivoinnin.

Vaihe 1: Aktivointiavain

Kirjoita 25-merkkinen aktivointiavaimesi pyydettyyn kenttään ja klikkaa Seuraava (Next) -painiketta.

Aktivointiavaimesi on toimitettu sinulle ostovahvistuksen yhteydessä. Jos olet hukannut aktivointiavaimesi, voit olla yhteydessä Firstbeat Tuotetukeen ja pyytää avaintasi heiltä.

Vaihe 2: Asennusavain

Kopioi seuraavassa vaiheessa oleva 30-merkkinen Asennusavain (Install key) sähköpostiviestin otsikko-kenttään, jätä viesti-osio tyhjäksi ja lähetä viesti osoitteeseen fas@firstbeattechnologies.com. Älä lähetä viestin mukana liitteitä, äläkä lähetä viestiä samalla muihin osoitteisiin!

Älä etene seuraavaan vaiheeseen ennen kuin olet saanut paluuviestinä viimeisessä vaiheessa tarvittavan Käyttäjäavaimen (User key).

Vaihe 3: Käyttäjäavain

Kun automaattinen Athleten aktivointi-palvelu on vastaanottanut asennusavaimesi, ja hyväksynyt sen, se lähettää sinulle Käyttäjäavaimen (User key). Paina vasta sitten vaihe 2:ssa Seuraava (Next) -painiketta.

Kirjoita sähköpostilla saamasi 30-merkkinen Käyttäjäavain (User key) 3. vaiheen kenttään ja klikkaa "Aktivoi" (Activate) -painiketta.

Jos aktivoinnissa on jossain vaiheessa ongelmaa, voit olla yhteydessä Firstbeatin Tuotetukeen. Palvelua nopeuttaaksesi, lähetä heille samalla alkuperäinen aktivointiavaimesi.