Varmuuskopion luominen

Ennen ohjelman poistamista ja uudelleen asentamista, olisi hyvä tehdä ohjelman mittaustietokannasta ns. varmuuskopio. Se saa helpoiten tehtyä Athleten Export/Import-toiminnon avulla.

Valitse Export luodaksesi varmuuskopion. Sitten valitse joko Measurement Export tai Master Export riippuen siitä mitä tietoja haluat tallentaa.

Tallenna varmuuskopio -tiedosto haluamaasi kansioon tietokoneellasi. Jos olet vaihtamassa ohjelmaa toiselle koneelle, voi olla hyvä tallentaa varmuuskopio siirrettävälle muistille, esim. muistitikulle tai ulkoiselle kovalevylle.

Kun varmuuskopio on luotu, voit poistaa ohjelman tietokoneeltasi. Jos haluat talteen luomasi raportit sekä mahdolliset sykemittareista ladatut tiedostot, ota talteen myös tietokoneesi C-asemalta Firstbeat Files -niminen kansio.

Saat ladattua Athlete-ohjelman Firstbeatin Tuki-sivuilta. Huomaathan, että Firstbeat Athlete -ohjelma on lopetettu marraskuussa 2015, joten uusia lisenssejä ei enää saa. Jos sinulla on jo olemassa aktivointiavain (eli lisenssi) Athlete-ohjelmaan, voit käyttää sitä ohjelman aktivoimiseksi. Katso täältä siihen tarkemmat ohjeet.

Varmuuskopion siirtäminen uudelle tietokoneelle

Kun ohjelma on asennettu ja aktivoitu uudelle tietokoneelle, voit siirtää varmuuskopion sinne.

Valitse tällä kertaa Tiedosto-valikosta kohta "Import".

Valitse kansio tietokoneeltasi, jossa varmuuskopiotiedosto sijaitsee. Varmuuskopion siirtäminen voi kestää usean minuutin riippuen siitä kuinka monta mittausta tiedostossa on.

Kun varmuuskopio on kokonaan siirretty, sinun tarvitsee vain analysoida mittaukset.