Bodyguard 2 -laiteohjelmisto, eli firmware, on suositeltavaa päivittää laitteeseen aika ajoin. Hyvinvointianalyysi ilmoittaa, jos laitteessasi on vanhempi laiteohjelmisto, ja kun uusi päivitys on saatavilla. Hyvinvointianalyysi myös ohjeistaa päivitykseen.

Päivitys ei ole pakollinen ja laite ei lakkaa toimimasta, vaikka päivitystä ei heti asentaisikaan, mutta on aina suositeltavaa asentaa laitteeseen uusimmat päivitykset. Uusin versio laiteohjelmistosta takaa aina laitteen luotettavan toiminnan. Kun ostat Firstbeatilta uuden Bodyguard 2 -laitteen, se sisältää aina uusimman laiteohjelmiston.

Uusimman laiteohjelmistoversion saa ladattua täältä. Sivulta löytyy aina uusin julkaistu laiteohjelmisto. Seuraa sivustolta löytyviä ohjeita laiteohjelmiston päivittämiseksi. Jos yrityksessäsi on käyttötuki, tai jokin muu taho hoitaa tietokoneesi päivitykset ja asennukset, pyydä heiltä apua laiteohjelmiston päivittämiseen.

Laiteohjelmisto päivitetään pienellä tietokoneelle asennettavalla päivitysohjelmalla. Laitteet päivitetään yksi kerrallaan ja yhden laitteen päivittäminen kestää n. 20 sekuntia. Kun kaikki laitteet on päivitetty, päivitysohjelman voi poistaa. Kun tulevaisuudessa tulee uusi laiteohjelmiston päivitys, teemme sitä varten uuden päivitysohjelman, joten vanha jää käyttökelvottomaksi.

Huomio!

Bodyguard 2 -laiteohjelmiston voi päivittää ainoastaan Windows-tietokoneilla. Laiteohjelmiston päivittämiseen tarvittava päivitysohjelma ei ole yhteensopiva Mac-tietokoneiden kanssa. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää Windows-tietokonetta, voi tehdä laitteestasi huoltoilmoituksen täällä, ja pyytää päivitystä laitteellesi. Älä kuitenkaan lähetä laitetta meille ennen kuin huoltoilmoituksesi on käsitelty ja olet saanut lisäohjeita Firstbeatilta.