Aluksi varmista, että laite on kytketty tietokoneen USB-porttiin. Tarkista, että vihreä ja oranssi LED-valo palavat (oranssi voi vilkkua akun latauksen ollessa matala ja laitteen latautuessa).

Mikäli laitteessa ei pala lainkaan valoja, anna laitteen latautua noin 5 minuuttia ja tarkista yhteys uudelleen. Mikäli laitteeseen ei vieläkään syty lainkaan valoja, laite on vioittunut ja se tulee toimittaa huoltoon. Voit täyttää huoltoilmoituksen täällä.

Mikäli vihreä valo ei pala (mutta oranssi valo palaa tai vilkkuu):

• kokeile kytkeä laite tietokoneen toiseen USB -porttiin
  • Tarkista, että tietokoneellesi on asennettu jokin laitteen kanssa yhteensopiva ohjelmisto. Yhteensopivia Firstbeat-ohjelmistoja ovat

- Firstbeat Uploader Plugin (Mikäli Uploader Plugin on vasta asennettu, käynnistä selain uudelleen. Tämän jälkeen testaa yhteys uudelleen)

- Firstbeat Uploader

- Firstbeat Sports (Team tai Individual)

- Firstbeat Sports Uploader

Yhteensopivien ohjelmistojen asennuspaketit löydät alta (klikkaa ohjelmiston nimeä avataksesi latauslinkin):

Uploader Plugin (toimii vain yhdessä Hyvinvointianalyysin kanssa, ei itsenäisenä lataustyökaluna)

Uploader työpöytäsovellus

Sports Team tai Individual (huomaa, että Sports Team ei ole ilmainen sovellus)

Sports Uploader

Mikäli laite ei vieläkään saa yhteyttä tietokoneeseen, voi kyseessä olla vikatilanne. Tällöin voit lähettää laitteen huoltoon täyttämällä huoltoilmoituksen täällä ja odottamalla jatko-ohjeita. Voit myös halutessasi olla yhteydessä Firstbeatin tuotetukeen.

Katso myös:

Mittalaitteen valojen selitykset