Bodyguard 2 -laitteessa on sisäänrakennettu USB-liitin, joten lataamiseen ei tarvita erillistä latauskaapelia. Kun laitteesta on akku loppumassa kesken mittauksen, se ilmoittaa siitä oranssilla vilkkuvalolla. Katso lisätietoja laitteen valojen selityksistä täältä.

1. Irrota laitteen kaapeli varovasti vetämällä. Kaapelin alta paljastuu USB-liitäntä.
  2. Kytke laite tietokoneesi USB-porttiin.
  3. Laitteessa alkaa vilkkua oranssi led -valo latautumisen merkiksi. Kun oranssi valo palaayhtenäisesti, laitteen akku on täysi. Latautuminenkestää 1-2 tuntia.
  4. Kiinnitä kaapeli huolellisesti takaisin USB-liitännänsuojaksi. Varmista, että kytket kaapelin oikeinpäin (tarrat samalla puolella).