Bodyguard 2 -mittalaitteessa on kolme eri väristä LED-valoa: punainen, oranssi ja vihreä. Tässä artikkelissa kerrotaan tarkemmin mitä kukin merkkivalo tarkoittaa.

Mittauksen aikana:

Vihreä valo vilkkuu sykkeen tahdissa.
Laite mittaa ja tallentaa sykettä normaalisti.

Vihreä valo palaa yhtäjaksoisesti.
Laite etsii sykesignaalia. Jos laite ei ala vilkkumaan 10 minuutin kuluessa, sykesignaalia ei ole löytynyt. Kokeile täältä löytyviä ohjeita. Jos ohjeet eivät auta, voi laite olla vikatilassa.

Vihreä ja oranssi valo vilkkuvat sykkeen tahdissa.
Laitteen akku on vähissä, mutta laite mittaa ja tallentaa vielä sykettä. Jos mittauksesi on vasta alkanut, kokeile täältä löytyviä ohjeita.

Punainen valo vilkkuu sykkeen tahdissa tai palaa yhtäjaksoisesti.
Laitteen akku on loppunut tai muisti täyttynyt, ja laite ei mittaa enää. Irroita laite ja lataa sen akku ja/tai tyhjennä sen muisti.

Vihreä, oranssi ja punainen valo vilkkuvat nopeasti vuorotellen tai ne kaikki palavat yhtäaikaa yhtäjaksoisesti.
Laite on vikatilassa, eikä pysty mittaamaan. Lopeta mittaaminen.
Vikatila voi nollautua, kun antaa laitteen akun loppua kokonaan, jolloin kaikki valot sammuvat. Lataa silloin laitteen akku uudelleen.
Jos vikatila ei poistu, tee laitteesta huoltoilmoitus täällä.

Huomio! Jos olet suorittamassa Hyvinvointianalyysi-mittausta, jota varten sinulle on toimitettu Bodyguard 2 -laite, kokeile ensin ratkaista ongelmaa edellä mainituilla neuvoilla. Jos nämä eivät auta, ole yhteydessä mittausyhteyshenkilöösi.

Toiminta laitteen ollessa USB-portissa:

Oranssi valo vilkkuu säännöllisesti noin sekunnin välein.
Laitteen akku latautuu normaalisti.

Oranssi valo palaa yhtäjaksoisesti.
Laitteen akku on latautunut täyteen. Voit irroittaa laitteen USB-portista ja aloittaa mittauksen.

Vihreä valo palaa yhtäjaksoisesti.
Tietokone on löytänyt laitteen ja laite on kommunikaatiotilassa tietokoneen kanssa.

Vihreä valo vilkkuu nopeasti.
Tietokone lukee tietoa laitteesta. Tämä tapahtuu silloin, kun laitteen asetuksia tallennetaan, ja kun laitteesta ladataan mittauksia palveluun.

Punainen valo palaa yhtäjaksoisesti.
Laite on vikatilassa, eikä pysty muodostamaan yhteyttä tietokoneen kanssa. Kokeila ottaa laite irti USB portista ja jos punainen valo sammuu, kytke laite uudelleen.
Vikatila voi nollautua myös, kun antaa laitteen akun loppua kokonaan, jolloin kaikki valot sammuvat. Lataa sen jälkeen laitteen akku uudelleen.
Jos vikatila ei poistu, tee laitteesta huoltoilmoitus täällä.