Mittausten lataaminen Garmin Forerunner 610/910xt -laitteesta pysähtyy

Tarkista, että laitteessasi on sykevälivaihtelun tallennus asetettu päälle. Jos tietokoneellasi on ANT Agent -ohjelma, voit tarkistaa asetuksen Sports (tai Athlete) -ohjelmasta löytyvällä Garmin-laitteen asetustyökalulla.

Jos tietokoneellasi ei ole enää ANT Agent -ohjelmaa, saat asetettua laitteesi tallentamaan sykevälivaihtelua seuraamalla näitä ohjeita.

Seuraavaksi tarkista, ettei tietokoneesi Garminin kansiossa ole mittauksia, jotka eivät sisällä R-R -dataa. Tällaisia mittauksia ei pystytä analysoimaan Firstbeat-ohjelmissa, sillä analyysi perustuu sykevälivaihteluun ja siitä saatavaan tietoon. Siksi lataaminen saattaa epäonnistua. Garmin-kansion on tietokoneellasi oletuksena täällä: C:\Users\[KÄYTTÄJÄTILISI NIMI]\AppData\Roaming\Garmin\Devices\[LAITTEESI ID NUMERO]\Activities. Jos kansiota ei löydy, saattaa se olla piilotettu. Piilokansiot saat näkyviin Windowsin Tiedostojen hallinnan asetuksista.

Jos kansiossa on vanhoja mittauksia ajalta ennen kuin asetit laitteesi tallentamaan R-R -dataa, nämä tiedostot pitää joko poistaa tai siirtää toiseen kansioon, sillä ne estävät yhteensopivien mittausten latautumisen.

Garmin-mittausten analysointi epäonnistuu

Jos mittausten analysointi epäonnistuu, johtuu se todennäköisesti siitä, ettei tiedostossa ollut mukana R-R -dataa, eli sykevälivaihtelu-dataa. Tunnistat mittaukset usein siitä, että mittauksen virheprosentti on 100%, syke on 1 bpm ja harjoitusvaikutus on 1.

Tarkista ensin onko tallennusasetus päällä (ks. ohjeet yläpuolelta). Tee sen jälkeen lyhyt, mutta kuitenkin yli 2 minuuttia pitkä mittaus, testataksesi että asetus meni varmasti päälle.

Jos Garmin-mittausten lataaminen tai analysointi epäonnistuu edelleen, voit olla yhteydessä Firstbeat Tuotetukeen.