Sports-ohjelman version pystyy tarkistamaan ohjelman käynnistyessä avautuvasta käynnistys-ruudusta. Version voi myös tarkistaa ohjelman käynnistymisen jälkeen valitsemalla Ohje - Tietoja ohjelmasta:

Ohjelma avaa ruudun, josta pystyy tarkistamaan ohjelman version, sekä lukemaan ohjelman lisenssisopimuksen.

Voit tarkistaa, onko käytössäsi uusin versio Sportsin ohjelmistolatauksista. Sivustolla on saatavilla aina uusin versio. Merkitsevimmät numero versionumerossa ovat kaksi ensimmäistä numeroa.

Jos Sports-ohjelma pystyy muodostamaan verkkoyhteyden käynnistämisen yhteydessä, se ilmoittaa sinulle automaattisesti uusista päivityksistä heti, kun ne ovat ladattavissa.