Jos mittauksesi analyysin - lähinnä harjoitusvaikutuksen ja energiankulutuksen arvion - tulokset Sports -ohjelmiston ja Garmin -laitteesi välillä poikkeavat suuresti toisistaan, ero on todennäköisesti poikkeavissa taustatiedoissa. Tarkista, että kaikki henkilötietosi (pituus, paino, ikä ja maksimisyke) ovat samat ohjelmassa ja laitteessa.

Taustatietojen ollessa yhtäläiset ero löytyy todennäköisesti kuntotason arviosta. Garmin laitteet arvioivat ja päivittävät kuntotasosi tekemiesi harjoitusten perusteella automaattisesti. Todellisen kuntotasosi löytämiseksi laite tarvitsee 5 - 10 juoksumittausta. Kuntotason määrittämiseen suositellun protokollan voit tarkistaa täältä. Mitä enemmän mittauksia olet tehnyt Garmin laitteesi kanssa, sitä tarkemmaksi analyysi muuttuu. Sports -ohjelmistoon voit asettaa kuntotason itse omissa henkilötiedoissasi.

Nämä ohjeet pätevät myös jos käytät Garmin laitetta yhdessä Firstbeat Athlete -ohjelmiston kanssa.