Suurin osa analyysistämme perustuu sykkeeseen ja sykevälivaihteluun (HRV). Sports-järjestelmä hyödyntää GPS-dataa, joka ladataan sykemittareista, laskeakseen VO2max -arvon juoksuharjoituksista.

Sykemittareista Sports-ohjelmaan ladatuista GPS-datoista voi tehdä GPS-exportin, jonka voi sitten viedä esim. Google Earth -palveluun karttojen tutkimiseksi.

Tällä hetkellä Sports ei pysty hyödyntämään Bodyguard 2 -laitteen tallentamaa kiihtyvyysdataa.