Sports Cloud -synkronointiominaisuus on Sports Team -ohjelman lisämaksullinen ominaisuus mittaustietokannan jakamiseen usealle tietokoneelle saman organisaation sisällä. Ominaisuus mahdollistaa profiilien ja mittausten siirtämisen palvelimelle ja palvelimelta Sports Team - tai Sports Monitor -ohjelmaan. Ominaisuuden avulla pystyy myös lataamaan mittauksia etänä Sports Uploader -ohjelman avulla. Tätä ominaisuutta voi käyttää esimerkiksi silloin, kun urheilija on toisella paikkakunnalla kuin valmentaja.

Täältä löydät ohjevideon Sports Cloud -ominaisuuden käyttöön (englanniksi).

Sports Cloud -synkronointiominaisuus hinnoitellaan synkronoitavien profiilien määrän perusteella. Voit kysyä lisää ominaisuudesta Firstbeat Sports Myynnistä: p. 020 7631 663 | email: sports@firstbeat.com